Αποστολές - Επιστροφές

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Την παραγγελία σας μπορείτε να πληρώσετε με τους ακόλουθους τρόπους:

  1. Online - Mε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα
    Στο e-shop μας οι συναλλαγές γίνονται με απόλυτη ασφάλεια.
  2. Με αντικαταβολή
    Σε αυτή την περίπτωση η πληρωμή της παραγγελίας σας θα γίνει με την παράδοση από την εταιρία ΕΛΤΑ Courier και επιβαρύνεστε με 2€ έξοδα αντικαταβολής.
  3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
    Σε αυτή την περίπτωση η παραγγελία σας παραμένει εκκρεμής και οριστικοποιείται με την κατάθεση του ποσού σε έναν από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς. Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού, θα πρέπει να προχωρήσετε στην κατάθεση ολόκληρου του ποσού της παραγγελία σας εντός 3 ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας και να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο info@littlewishes.gr. Πέραν αυτού του ορίου η παραγγελία θα ακυρώνεται και δεν θα πραγματοποιείται η εκτέλεσή της.

Προσοχή
Είναι σημαντικό στην κατάθεση που θα κάνετε ως αιτιολογία να φαίνεται το ονοματεπώνυμο που έχει δηλωθεί στην παραγγελία σας, όπως και ο κωδικός της παραγγελίας ο οποίος αποστέλλεται αυτόματα μετά από κάθε επιτυχή παραγγελία, μέσω e-mail. Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει να μας ενημερώσετε μέσω email στο info@littlewishes.gr και να μας δώσετε το όνομα από το οποίο θα γίνει η κατάθεση.

Τυχόν προμήθεια της τράπεζας για τη μεταφορά του ποσού βαρύνει τον εντολέα, δηλαδή εσάς.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση από άλλη τράπεζα εκτός των συνεργαζόμενων (ALPHA BANK, ΠΕΙΡΑΙΩΣ), θα πρέπει να επιβαρυνθείτε τα έξοδα και των δυο τραπεζών για τη συναλλαγή.

Όταν η συναλλαγή γίνεται εντός της ίδιας τράπεζας, δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις προμήθειας.

Η κατάθεση των χρημάτων μπορεί να γίνει στους παρακάτω λογαριασμούς:

Alpha Bank:
IBAN: GR36 0140 7080 7080 0200 2020 513
BIC CRBAGRAA

Πειραιώς:
IBAN: GR08 0171 2150 0062 1514 4416 617
BIC PIRBGRAA

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται στο e-shop αποστέλλονται σε 1-7 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με την διαθεσιμότητα του προϊόντος και τον χρόνο που θα χρειαστούμε για να ετοιμάσουμε κάτι κατόπιν παραγγελίας.

Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες. Ο παραπάνω χρόνος μπορεί να διαφέρει όταν αφορά δυσπρόσιτες περιοχές ή για λόγους ανωτέρας βίας για τους οποίους δεν είμαστε υπεύθυνοι.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με ELTA COURIER και παραδίνονται στην πόρτα σας. Το κόστος αποστολής είναι 3,5€. Σε περίπτωση αντικαταβολής ισχύει επιπλέον χρέωση 2€ (συνολικό κόστος αποστολής με αντικαταβολή 5,5€).

Όλες οι παραγγελίες άνω των 50€ αποστέλλονται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.

*Υπάρχει η πιθανότητα σε δυσπρόσιτες περιοχές να χρειαστεί να παραλάβετε οι ίδιοι το δέμα σας, εφόσον ειδοποιηθείτε από το ταχυδρομικό κατάστημα της περιοχής σας.
*Σε παραγγελίες που αφορούν ογκώδη αντικείμενα όπως τσάντες, μαξιλάρια κλπ είναι πιθανό να μεταβληθούν τα έξοδα αποστολής.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ & ΑΛΛΑΓΕΣ 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ένα προϊόν  εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Στην περίπτωση επιστροφής του προϊόντος συμπληρώστε τη φόρμα και επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου προκειμένου να μας ενημερώσετε. 

Στην περίπτωση κατά την οποία η επιστροφή σας δεν αφορά λάθος της εταιρείας, αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρείας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος, εφ’ όσον χρησιμοποιηθεί η εταιρεία ΕΛΤΑ courier με την οποία συνεργαζόμαστε. Σε περίπτωση που η αποστολή γίνει με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία, τα έξοδα αποστολής τα επιβαρύνεστε εσείς. 

Το προϊόν ή τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φορεθεί ή βρίσκονται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής τους και να μην έχει αφαιρεθεί κανένα από τα υλικά συσκευασίας τους (καρτελάκια κτλ.).

Η ευθύνη για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Γι’ αυτό και πρέπει να φροντίζετε το προϊόν να είναι πολύ καλά συσκευασμένο κατά την επιστροφή του.

Αλλαγές και επιστροφές σε ειδικές παραγγελίες δεν πραγματοποιούνται.

Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο με την επίδειξη της απόδειξης λιανικής πώλησης και όχι με την κάρτα αλλαγής δώρου.  Η επιστροφή χρημάτων αφορά αποκλειστικά και μόνο τις ηλεκτρονικές αγορές και όχι τις αγορές από φυσικό κατάστημα.

Τέλος, Τα εποχιακά είδη αλλάζονται μόνο με αντίστοιχο εποχιακό είδος και δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων στα συγκεκριμένα είδη, όπως επίσης και στις προσφορές.

Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας αντικαταστήσουμε το προϊόν που μας επιστρέψατε είτε το          προϊόν αυτό κριθεί ελαττωματικό, είτε σας έχει αποσταλεί λάθος κωδικός,  ή για κάποιο άλλο λόγο που    μπορείτε να συμπληρώσετε στο έντυπο (επιλογή Αλλαγή στο Έντυπο Επιστροφής). Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, προτείνουμε, εντός 24 ωρών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Σας επισημαίνουμε ότι όταν μας επιστρέφετε ένα προϊόν πρέπει να γνωρίζουμε τον αριθμό παραγγελίας, τον κωδικό του προϊόντος, καθώς και την επιθυμία σας για Αλλαγή,  Ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε το αίτημά σας το συντομότερο δυνατόν και με ακρίβεια.

Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση:

Little Wishes
Κομηνών 20, 54 624
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
ΤΗΛ: +30 6972088760
Email: info@littlewishes.gr 

Σημείωση:  *Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προσφέροντάς σας τις εναλλακτικές επιλογές.